Ciklus predavanja za rad na sebi

0

U utorak, 8. svibnja u Klubu mladih Split kreće Ciklus predavanja za rad na sebi pod   vodstvom splitskih stručnjaka na kojem će mladi dobiti priliku za osobni razvoj.

Što ustvari znači rad na sebi? Koliku se često osobe u potrazi za potpunim ostvarenjem vlastitog sebe  usmjeravaju na profesionalni i fizički razvoj, a zanemaruju onaj emocionalni? Kad bismo barem približno onoliko vremena koliko posvećujemo treniranju tijela posvetili i treniranju uma, bi li nas rezultati pozitivno iznenadili? Ovog puta nema izlike jer već ovaj utorak, 8. svibnja s početkom od 18 sati Klub mladih Split otvara Ciklus predavanja za rad na sebi na kojem će mladi dobiti priliku educirati se o osobnom i emocionalnom razvoju od splitskih stručnjaka počevši s prvim Predavanjem o Samopoštovanju i samopouzdanju pod vodstvom profesorice i psihologinje Mirjane Nazor. Predavanje je otvoreno za sve motivirane za rad na sebi, a sudionici će na kraju Ciklusa dobiti potvrdu o sudjelovanju na istom.
S pojavom modernog društva i medija kao “diktatora” svakodnevnih trendova življenja, dolaze i nametnuti obrasci ljepote i savršenstva: koliko oni i ostala okolina utječu na nas i osjećaj vlastite vrijednosti? Što sve utječe na razinu samopoštovanja? Koliko nedostatak ili prisutnost samopouzdanja određuje našu uspješnost u svim drugim segmentima života? Kako izgraditi ili vratiti samopouzdanje i samopoštovanje? – sve su to pitanja na koja će odgovoriti profesorica Nazor.

Ciklus predavanja za rad na sebi zamišljen kao edukacija kroz tri esencijalne životne sastavnice, ali i svakodnevne, prečesto tabuizirane, borbe sa samopouzdanjem i samopoštovanjem, asertivnošću i komunikacijom te anksioznošću. U Klubu mladih Split nikad nije bilo mjesta tabuima: stoga, sudjeluj na edukaciji, nauči nešto o sebi te isto primijeni u životno iskustvo!