City Pazar – nova omiljena gradska tržnica

0
Foto: PR

Kuhate sa svježim i domaćim namirnicama? Važno vam je da vaša obitelj jede provjerene proizvode lokalnih proizvođača? Želite na jednom mjestu pronaći kvalitetnu i raznovrsnu spizu? Tražite mjesto koje objedinjuje sve navedeno? Dobro došli na City Pazar u City Centeru one Split!

Posjetite prvu trajnu tržnicu unutar shopping centra u Splitu i svaki dan, od 9 do 21 sat, uživajte u raznovrsnoj ponudi koja će vas oduševiti. Osnovu City Pazara čini sedam pomno biranih trgovina te dodatna prodajna mjesta smještena na prostranom trgu u prizemlju Centra na kojima će obiteljska poljoprivredna gospodarstva te drugi mali proizvođači predstaviti najbolje od svoje ponude.

Svježu ribu i morske plodove potražite u Gastro ribarnici Brač, a najkvalitetnije meso i srodne proizvode u mesnici Šakić. Mini mljekara Veronika proširuje svoj dobro poznati asortiman i pretvara se u Veronika delikatese, a kultna splitska pekara – Prerada, jamči nabolje pekarske proizvode s tradicijom. Raznovrsno i uvijek svježe voće i povrće čeka vas u trgovini Mr. Green, birane torte i druge slastice u La Delti, a uskoro će se navedenim trgovinama pridružiti i Harissa spice store s najfinijim začinima iz svih krajeva svijeta.

Uz ovaj stalni postav, u prosincu vas očekuje bogata ponuda za blagdanski stol ili za ‘ispod jelke’ za drage vam osobe. Između ostaloga, uživajte u ponudi kvalitetnog meda i prerađevina od meda, suhomesnatih proizvoda, konzervirane ribe, citrusa, džemova, likera, soparnika, zdravih sirovih te raznih domaćih kolača, jabuka i hladno prešanih sokova, kupinovog vina i džemova te ručno rađenih suvenira, nakita i posuđa od maslinovog drveta.

City Pazar posjetite svaki dan, od 9 do 21 sat, u prizemlju City Centera one Split, pored trgovine Interspar te na jednom mjestu pronađite domaće, birane, kvalitetne namirnice i proizvode. U slast!