Ćorić zbog ozljede predao Čiliću

0

Hrvatski dvoboj u četvrtfinalu ATP Masters 1000 turniru u Cincinnatiju završio je pobjedom Marina Čilića, koji je dobio prvi set sa 6:2 nakon čega je Borna Ćorić predao meč.

I u drugom međusobnom dvoboju Marin Čilić je bio bolji od Borne Ćorić. Nakon samo 27 minuta najbolji hrvatski tenisač izborio je polufinale. Ćorić nije izdržao, zbog ozljede koljena morao je predati meč. U polufinalu Čilića čeka Grigor Dimitrov koji je u dva seta dobio Amerikanca Stevea Johnsona. Prije dva tjedna Čilić u 1.kolu na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru Čilić je sa 6:1, 6:4 nadigrao bugarskog tenisača. Zanimljivo, Čilić je prvi put ušao među četiri najbolja kada su u pitanju turniri iz Masters serije.

Ivan Dodig i Marcelo Melo plasirali su se u polufinale parova u Cincinnatiju nakon što su sa 7:6 (8), 7:5 pobijedili Južnoafrikanca Ravena Klaasena i Amerikanca Rajeeva Rama. Hrvatsko-brazilskoj kombinaciji protivnici u polufinalu su Kanađani Daniel Nestor i Vasek Pospisil, koji su nakon gubitka prvog seta dobili 1. nositelje i osvajače Wimbledona Francuze Mahuta i Herberta.