CRAZY RIDES!! Veliko otvorenje ljetne sezone Fun parka Biograd uz lude adrenalinske vožnje

0
Foto: PR

Fun park Biograd, najveći zabavni park u regiji otvara svoja vrata ljubiteljima adrenalina i dobre zabave 25.04. u 12 sati ludim adrenalinskim vožnjama „Crazy rides“ koje će vas naglo trgnuti iz zimskog sna. Zarotirajte se u tornadu, prohujite na rollercoasteru, dohvatite oblake na Sky Flyeru i krenite na jedinstveno putovanje Fun park galaksijom jer čuda i nisu tako daleko!

Ovo jedinstveno mjesto zabave svojom ponudom dokazalo je kako se ne trebate voziti 500-njak kilometara do prvog takvog zabavnog parka negdje u Europi. On je naš, domaći, koji je već u prvom tjednu otvorenja oduševio Mađare, Nijemce, Talijane, Engleze i mnogobrojne turiste, a našim posjetiteljima otvorio vrata atraktivnih vožnji i tematskih zabava. Građen je po uzoru na poznate svjetske centre ‘adrenalinske zabave’ i najveća je investicija u industriji zabave na ovim prostorima. Svojom idealnom lokacijom u Biogradu na Moru pruža spektakularno iskustvo zabave za cijelu obitelj u srcu Jadranske obale. Odaberite svoju pustolovinu u jednoj od tri tematske cjeline vožnji: Svemir, Gusarski grad ili Divlji zapad i proživite zabavu na dosad neviđen način u ovoj regiji.

Crazy Rides otvorenje nove sezone parka lansira vas u dane sunca, mora i ludila i to kroz najluđe adrenalinske vožnje na ovim prostorima.

Tornado

Tornado – priuštit će vam vožnje s najviše adrenalina i upozoravamo vas, ova atrakcija je samo za one najhrabrije! Zašto? Jer se diže u zrak do 120° te istovremeno vrti oko svoje osi. Bit je da iskusite isti tretman kao i astronauti koji se pripremaju za misije u Zemljinoj orbiti. Postoje 4 razine na kojima Tornado može letjeti, a u svakoj od njih vam srce odskoči u petne žile. Stoga oduprite se silama gravitacije i prepustite svemirskom doživljaju avanturističkog Tornada.

Alien

Alien (spinning coaster) – kad ste se već Tornadom lansirali možete i ostati malo u svemiru i doživjeti bliski susret s Alienom, najotkačenijim svemircem u galaksiji. Alien nije mali zeleni, već veliki i crveni rollercoaster koji juri tračnicama galaksije i ujedno Vas vrti u krug dok prolazite kraj rakete.

Big Blue Rollercoaster

Big Blue (rollercoaster) – nakon svemirskih avantura pripremite se za misiju koja starta brzim tračnicama, vrti se i okreće vas naglavačke te sigurno vraća na startnu poziciju. Okusite snagu najvećeg jadranskog plavca koji juri brzinom svjetlosti.

Sky Flyer

Sky Flyer – Zaigrajte se i vi među svjetlucavim zvijezdama. Udobno se smjestite na ljubavna sjedala i zaplovite romantičnim putovanjem među oblake. Pogled sa Skyflyera ostavlja bez daha, odiše romantikom i ostvaruje najljepše snove. Riječ je o kolu promjera 30 metara s kojeg se pruža pogled na čitav arhipelag otoka oko Biograda i Pakoštana.

Na samom otvorenju Fun park Biograd predstavit će i novu atrakciju Atlantis – „Spiel Water“ – pravo ljetno osvježenje koje od ove sezone starta s vožnjama. Spustite se skupa sa svojim prijateljima ovim fantastičnim vodopadom i uživajte u osvježavajućem pljusku bazena. Radi se o vagonu koji se liftom penje na visinu od 20 metara te se spušta velikom brzinom u vodu koja posljedično pošprica goste koji sjede u vagonu. Ova sprava je jedna od najpoznatijih u najvećim zabavnim parkovima, a najveći ljubitelji adrenalina znaju da je to Atlantida u Gardalandu ili Atlantica u Europa Parku.

Osim vožnji, tijekom cijelog ljeta zabavljat će vas mađioničari, žongleri, cirkusanti, predstave, koncerti i Games Hall igraonica, a u suvenirnici možete pronaći razne sadržaje za uspomenu posjeta parku. U parku nitko ne može ostati gladan ili žedan pored restorana Fat Pirate Cave koji će zasigurno zadovoljiti potrebe svih posjetitelja pa i onih najmanjih s prigodnim tematskim menijima. Uz sve to, tu su i nezaboravni rođendanski programski paketi s tortom koji će oduševiti i djecu i odrasle. I poslovnu rutinu dobro je razbiti sa smijehom i zabavom na team buildingu uz catering ili glazbu po želji, kao i na raznim zabavama.

Radno vrijeme je od 12.00h do 20.00 h u periodu od 25.04. do 01.05.2019. za produženi vikend povodom Praznika rada, a nakon toga svaki petak, subotu i nedjelju u predsezoni do 09.06.2019. Facebook Event.