Dan hrvatskih branitelja grada Splita

0
Foto: pixabay.com

Povodom Dana hrvatskih branitelja grada Splita u srijedu, 30. svibnja 2018. godine u 8:15 sati, izaslanstvo Grada Splita, Hrvatske ratne mornarice, PU Splitsko–dalmatinske i Splitsko-dalmatinske županije položit će zajednički cijetni aranžman i svijeće na spomenik u Parku branitelja (zapadno od zgrade Gradske uprave).

Izaslanstvo će, istog dana, u 9:00 sati, položiti vijence na Groblju Lovrinac, na Groblju hrvatskih branitelja te na Spomen obilježju poginulim Bošnjacima-muslimanima u Domovinskom ratu.

Programom obilježavanja Dana hrvatskih branitelja za sutra je s početkom u 10:00 sati predviđen svečani početak radova na izgradnji stambene zgrade branitelja S1-49 na Mertojaku na adresi Prvih hrvatskih redarstvenika bb (prilaz južno od postaje Prometne policije)

Odlukom Gradskog vijeća Grada Splita od 20. travnja 2015. Dan hrvatskih branitelja Grada Splita u spomen na Domovinski rat i branitelje grada Splita svečano će se obilježavati svetom misom zahvalnicom u splitskoj katedrali sv. Dujma sutra, 30. svibnja 2018. u  11:00 sati.