Dani školaraca 12-14.10.2018 u Fun Parku Biograd!

0

Školarci i školarke, provedite ludi vikend, oslobodite svoj natjecateljski duh i dobro se zabavite.

Fun Park Biograd za vas je pripremio  atraktivne vožnje i razne zabavne sadržaje: teleskop party (pogledaj i otkrij nebeska prostranstva), gađanje lukom i strijelom, face painting te mnogobrojne natjecateljske sadržaje. Okušajte se u skakanju u vrećama, potezanju konopa, zapjevajte na karaokama ili sudjelujte u auto trkama.

Izaberite svoje natjecanje i prijavite se na: info@funparkbiograd.com

Bumper car races – natjecanje s autićima obuhvaća natjecanje u štafeti grupa po tri natjecatelja koji se po terenu za autiće voze između prometnih čunjića, a čijim se doticanjem skidaju sekunde. Najbrža ekipa osvaja nagradni poklon paket Fun parka Biograd.

Jedino 7D kino XD Ride nudi vam natjecanje  u virtualnoj vožnji s pucaljkama, kompjuterski simuliranoj, gdje se bilježe i snimaju rezultati kompjuterski po grupama od 8 ljudi. Pobjednici iz svake grupe osvajaju nagrade. Inače, radi se o jednoj od nagrađivanih igara u zabavnim parkovima. To je posebno kreirana virtualna vožnja u kojoj idete na morsko, kopneno i svemirsko putovanje na kojem ćete moći po prvi puta doći licem u lice s različitim nemanima, duhovima i svemircima. Kada kažemo virtualno, ne mislimo na 3D iskustvo, mislimo na 7D iskustvo. To znači da cijelo virtualno iskustvo postaje stvarno, da osjećate inerciju svakog naglog skretanja u lijevo ili desno na svom putovanje, čuju se krikovi i povici Vaše ekipe od uzbuđenja, što su pucaljkama uspjeli onesposobiti zombija koji je pružao ruke prema Vama.

Ovaj vikend prepun uzbuđenja upakiran je u  jedinstvenu ulaznicu od 100 kn za sve vožnje unutar parka. Na vama je samo da dođete i zakoračite u svijet mašte i zabave u petak, subotu i nedjelju od 12-20 h!