Derbi Hajduk – Dinamo! Pozivaju se gledatelji da na stadion dođu ranije

0
Foto: Hajduk.hr

Na Poljudu se u 19 sati igra utakmica najvećih rivala u hrvatskom nogometu; Hajduk dočekuje Dinamo u zaostalom susretu 2. kola HNL-a.

Uoči derbija, iz Hajduka upozoravaju gledatelje da će se primjenjivati pravila organizacije utakmice visokog rizika, koje uključuju dodatne mjere osiguranja na stadionu i izvan njega.

Stoga, kažu u Hajduku, pozivamo sve gledatelje da uvaže sljedeće važne informacije:
– Vrijedi pravilo ‘jedan gledatelj – jedna ulaznica’
– Ulaznicu moraju imati i djeca
– Pozivaju se gledatelji da ranije dođu na stadion, kako bi se izbjegle velike gužve prilikom ulaska na stadion
– Ulazi na stadion bit će otvoreni najmanje 2 sata prije utakmice
– Prilaz stadionu automobilima biti će dopušten samo vozilima s posebnim
propusnicama
– Bit će omogućen pristup na sve ulaze koji pripadaju sektoru ulaznice (ZAPAD, ISTOK, SJEVER, JUG) uz obvezu sjedenja na numeriranoj sjedalici naznačenoj na ulaznici (red, sjedalo)
– Posebno apeliramo na gledatelje da na stadion ne unose i da se suzdrže od upotrebe pirotehničkih sredstava, kao i transparenata i poruka uvredljivog sadržaja
– Zabranjeno je i unošenje tvrdih predmeta (upaljači, boce, kozmetika i sl.) kojim se može ugroziti sigurnost osoba na stadionu
– HNK Hajduk je osigurao ulaz za osobe s invaliditetom na južnom platou ispod semafora. U pratnji istih može biti samo jedna osoba.

Molimo sve navijače da se ponašaju korektno i sukladno preporukama osiguranja i policije, kako bi utakmica protekla u pozitivnoj atmosferi.