Dina Levačić najavila novi veliki pothvat

0
Foto: PR

Maratonka Dina Levačić pokušat će koncem kolovoza preplivati japanski kanal Tsugaru što bi joj bio četvrti od sedam najvećih svjetskih plivačkih maratona, nazvanih Ocean’s Seven. Čekaju je hladniji uvjeti i jake struje, odnosno nepredvidivi vremenski uvjeti.

Financijski će joj pomoći INA s kojom je Dina potpisala ugovor u Solinu.Sada kada uz mene stoji INA vjerujem kako sam korak bliže ostvarenju svojih plivačkih ciljeva. Preplivavanje Tsugaru kanala bit će veliki izazov. To je jedno od najtežih mjesta za plivanje na svijetu, a preplivalo ga je tek 30-ak osoba. Dobra priprema za ono što me čeka u Japanu bit će ponovni pokušaj preplivavanja od Visa od Splita“, izjavila je mlada plivačica.

„Naša suradnja s Dinom Levačić je prirodna jer INA s njom dijeli iste vrijednosti, a to su predanost, upornost i rad. INA je predana unapređenju usluga i proizvoda kako bi ispunila sve potrebe svojih kupaca. Oni su nam na prvom mjestu. Kupci prepoznaju ova naša nastojanja i nagrađuju nas na način da je INA njihov prvi odabir. Tu poziciju na hrvatskom tržištu namjeravamo zadržati i u budućnosti“, izjavio je Ivica Serdarević, Inin direktor Regije Split, koji je ispred Ine predstavio suradnju s plivačicom.

Prije puta u Japan, Dina Levačić plivat će za Svetog Duju od Maslinice do Splita i prikupljati novac za Košarkaški klub invalida Split. Koncem srpnja će ponovo pokušati doplivati od Visa do Splita . Pripreme kažu idu dobro, a sada kada je riješila obveze na fakultetu počinje, kaže, s ozbiljnijom pripremom.