Dobrodošli u Optiku Pupila – Vaš stručni partner za dioptrijske i sunčane naočale, kontaktne leće te vrhunsku uslugu u području održavanja i popravka naočala

0
Foto: Optika Pupila

Optika posluje od 2016. godine. Svih tih godina posvećena je pružanju vrhunske usluge svim svojim klijentima.

Misija: U Optici Pupila misija je višestruka. Ne samo da nude širok spektar dioptrijskih i sunčanih naočala te kontaktnih leća, već su i posvećeni obrazovanju kupaca. Smatraju da je pravilno informiranje ključno za dugoročno zdravlje očiju i kvalitetu vida. Zato se trude educirati kupce o pravilnom korištenju i održavanju njihovih naočala.

Individualni Pristup: Svaki klijent je jedinstven, stoga se pristupa svakom pojedincu s pažnjom i posvećenošću. Vlasnica Sandra Šarić postavila je viziju Optike Pupila da bude drugačija, a taj pristup prepoznat je kroz dugogodišnju reputaciju. Nude ne samo proizvode, već i iskustvo prilagođeno životnim navikama svakog pojedinca/kupca.

Stručnost i Inovacije: Djelatnici su stalno educirani i informirani o najnovijim tehnologijama i proizvodima u industriji. Takav pristup omogućava potpunu kompetentnost u pružanju vrhunske usluge i proizvoda svim kupcima.

Besplatna Provjera Dioptrije: U Optici Pupila žele osigurati da klijenti imaju najbolju moguću uslugu. Stoga nude BESPLATNU PROVJERU DIOPTRIJE na obje lokacije; u Solinu u sklopu Salona Mall-a i na Sirobuji u sklopu Super Konzuma, jer smatraju da je važno redovito pratiti zdravlje očiju.

Optika Pupila poziva Vas da im ukažete povjerenje jer Vaše zadovoljstvo predstavlja njihov uspjeh!