Doček u Dubrovniku, Zadru i Šibeniku

0
Foto: pixabay.com

Dubrovački gradonačelnik Mato Franković u podne će nazdraviti Staroj godini nakon tradicionalne kolende ansambla Linđo, zbora Libertas i Gradske glazbe Dubrovnik.  Dubrovčane i goste u Novu 2019. uvest će Nina Badrić i Tony Cetinski. U ponoć se očekuje vatromet. Spektakularnoj novogodišnjoj noći na Stradunu prethodit će dječji doček na kojem će od 11 sati ujutro nastupiti popularna mlada pjevačica Mia Negovetić i Super cover band. Prvu večer nove godine, 1. siječnja na Stradunu će nastupiti klapa Rišpet.

U Zadru novogodišnji doček na otvorenom počinje s dječjom proslavom Nove godine, a nastavlja se s pet večernjih koncerta. Točno u podne puštanje 500 balona na Narodnom trgu, a onda od 20 sati nastupaju Zoran Jelenković, Forum, Neno Belan, Rockatansky bend i Martine Thomas.

Šibenik će tako Novu 2019. godinu dočekati na tri pozornice istovremeno, čime se neće moći pohvaliti ni veći gradovi u Hrvatskoj. The Frajle, Kiril Djaikovski, Kawasaki 3p i After Affair glavna su imena Dočeka Nove godine u Šibeniku.