Dođite na Erasmus+ info dan u Klubu mladih Split

0
Foto: PR

U četvrtak, 1. veljače 2018., povodom nedavno objavljenog Natječaja za mobilnost studenata u svrhu Erasmus+ studija u akademskoj godini 2018./2019., Klub mladih Split u suradnji s Uredom za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Splitu organizira Erasmus+ info dan u prostorijama KMS-a, Ruđera Boškovića 20/II, s početkom u 18:00 sati. Na Info dan su pozvani svi zainteresirani studenti Sveučilišta.

Sve mobilnosti u okviru ovog Natječaja mogu se ostvariti do 30.9.2019., a rok za prijavu je 28. veljače. Koju dokumentaciju treba prikupiti, koje obrasce ispuniti, kako izabrati Sveučilište partnera – odgovore na ova pitanja, kao i savjete za što uspješniju prijavu na natječaj dobit ćete upravo na Info danu.

Sveučilište u Splitu dosad je uspješno sudjelovalo u Programu za cjeloživotno učenje, a međunarodnu suradnju nastavilo i s novim Erasmus+ programom zahvaljujući čemu se studentima otvara cijeli niz prilika za duže i kraće studijske boravke u inozemstvu.
Ne propusti i ti svoju priliku i dođi na Erasmus+ info dan! Nemaš što izgubiti, a jako puno korisnih savjeta možeš dobiti!