Dođite na besplatno predavanje “Internet marketing i oglašavanje na Googleu i Facebooku”

0

Sutra u Split stiže jedan od sedam Google AdWords certificiranih trenera u Google Adriatics regiji. Riječ je o vrhunskom ponavatelju interneta Miroslavu Vargi koji će sutra održati besplatnu radionicu na temu “Internet marketing i oglašavanje na Googleu i Facebooku”.

Predavanje je namijenjeno svima koji imaju interesa za učinkovitijim i jeftinijim reklamiranjem vlastite tvrtke putem društvenih mreža. Više detalja donosi nam kolega Rade Županović, koji je na temu sutrašnje radionice razgovarao s Miroslavom Vargom:

{mp3}Reportaze/miroslav_varga1{/mp3}

Riječ je o edukaciji koja će osim teoretskog znanja sudionicima pružiti priliku stjecanja praktičnih iskustava i to kroz edukativne primjere iz prakse, ističe Varga:

{mp3}Reportaze/miroslav_varga2{/mp3}

Kako je riječ o regiji koja je svoj gospodarski potencijal usmjerila u turizam, sutrašnje predavanje će biti bazirano na širem turističkom sektoru. U tu kategoriju, ističe Varga, spadaju i mali proizvođači autohtonih delicija, koja još uvijek vode borbu s plasmanom svojih proizvoda na tržištu. O tome koliko je značajno pokrenuti internet marketing svjedoči i plastičan primjer iz prakse:

{mp3}Reportaze/miroslav_varga3{/mp3}

Predavanje Miroslava Varge održat će se sutra, 08.01.2015. u prostorijama Gradskog kotara Spinut, Matoševa 29.

Termini:

od 9.00h do 12.00h i od 14.00h do 17.00h