Donosimo Dan žena s Jelenom Rozgom: Zaželjela sam se koncerta u mojoj Dalmaciji!

0

Jedna od naših najpopularnijih pjevačica, miljenica publike – Jelena Rozga u eteru Radio Dalmacije otkrila je gdje će i kako provesti Dan žena.

Prije svega hvala Radio Dalmaciji što je uvijek uz mene. Dragi moji, sa zadovoljstvom mogu najaviti da se vidimo 8. ožujka 2024. u Zadru na Višnjiku. Jedva čekam da slavimo žene zajedno! Stvarno se od srca radujem i pozivam sve u Zadar! Povedite svoje drage žene, bake, majke, sestre, kćeri, supruge, prijateljice. Vjerujte mi da će provod biti odličan. Zaželjela sam se koncerta u mojoj Dalmaciji!                 

Podsjetimo, Jelena Rozga je nažalost bila prisiljena otkazati koncert koji se trebao održati 11. veljače 2023. u Splitu zbog zatvaranja Spaladium Arene, što joj je, otkrila je tada jako teško palo.

Puno radimo na na ovom projektu, u Zagrebu i drugim gradovima je zaista bilo spektakularno, oni koji su bili sigurno će se složiti, ali sve ćemo napraviti da i moji Zadrani 8. ožujka 2024. godine dožive takav spektakl.

FOTO: MARIO POJE

Prije točno godinu dana, Jelena je svojim samostalnim nastupom u Areni Zagreb započela svoju regionalnu turneju Minut srca mog, koju je napunila do posljednjeg mjesta. Gotovo dvadeset tisuća ljudi uglas je pjevalo Rozgine hitove poput Oprosti mala, Nirvana, Ne pijem ne pušim, ali i pjesme iz doba Magazina koje su joj obilježile karijeru i koje publika obožava.

FOTO: MARIO POJE

U Zadru nas u ožujku tako očekuje senzacionalan scenski nastup – sa zahtjevnom pirotehnikom, vatrenim topovima, fenomenalnim kostimima, a za atraktivnu koreografiju, savršeno isplaniranu i uvježbanu svaku sekundu nastupa pobrinut će se Žiga Sotlar, jedan od najboljih koreografa u Europi.  Sve to uz impresivne vokalne mogućnosti Jelene Rozge jamči spektakl i atmosferu o kojoj će se u Dalmaciji dugo pričati.

Gdje god se pojavi Rozga izazove euforiju, stoga svi koji žele biti dio ove sjajne atmosfere u Zadru ulaznice mogu osigurati putem Eventim sustava: https://www.eventim.hr/hr/

Vidimo se! <3