#DoživiVaterpolo i u svom kvartu – pronađi naljepnicu i osvoji kartu

0

Split, 5. rujna 2022. – Ususret nadolazećem četvrtfinalu Europskog vaterpolskog prvenstva koje će danas, 6. rujna 2022. godine u večernjem terminu igrati Barakude protiv Gruzije, donosimo vam fantastičnu vijest jer najs(p)retniji Splićani, Splićanke i njihovi gosti, mogu brzo i jednostavno doći do najtraženijih ulaznica u Lijepoj našoj, ali i šire.
Vrijedni volonteri uz hodnike Spaladium Arene, obišli su i ulice grada Splita te ostavili svoj potpis u obliku kvadratića – plavih i bijelih naljepnica s obilježjima Europskog prvenstva. Upute za lokacije naljepnica  možete pronaći na Instagram profilu Europskog prvenstva ovdje. Svaki dan na Instagramu biti će postavljene upute za dvije lokacije toga dana, a ulaznice osvaja isključivo osoba koja se prva slika na jednoj od te dvije  lokacije. Unaprijed ili retroaktivno se nije moguće slikati, odnosno osvojiti ulaznice. Dakle, sve što trebate  napraviti kad dođete do lokacije koja se traži na našem Instagramu toga dana jest da se slikate, podijelite fotografiju na svom Instagram profilu (u obliku storyja) te označite naš profil @wp2022split. Osoba koja to prva  napravi, osvaja dvije ulaznice koje ne moraju biti isključivo za utakmice hrvatskih reprezentacija, a sve detaljno  pratite na Instagramu Europskog prvenstva @wp2022split. Želimo vam napomenuti da ukoliko imate privatan
Instagram profil, molimo Vas da ga otvorite da bude javan kako bismo mogli podijeliti Vašu fotografiju te biti transparenti.

Ova kampanja još je jedan dokaz kako Europsko vaterpolsko prvenstvo u Splitu za Hrvatski vaterpolski savez predstavlja društveni događaj, namijenjen cijeloj lokalnoj zajednici, a sve popratne aktivnosti ukazuju na to kako  je ovo natjecanje posebno kao nijedno dosad. Nakon otvaranja dvije izložbe, uslijedio je Kamp HVS – a za mlađe dobne skupine, započela je i Međunarodna sportsko – znanstvena konferencija u suradnji s  Kineziološkim fakultetom u Splitu, koncerti u Jana Vodenom gradu su postali sinonim za izvrstan spoj sporta i zabave, a kampanja s naljepnicama dosad nije viđena.

Vjerujemo da će i naše Barakude nastaviti istim putem, a da bi vas put doveo do Spaladium Arene na
četvrtfinale, provjerite sve ljepljive površine u svom kvartu, slikajte se, označite nas i vidimo se na bazenu!