Druga večer Melodija Jadrana: TBF akustičnim koncertom oduševio publiku

0
Foto: PR; Melodije Jadrana, autor: Saša Stojanović Sapa

Drugu večer Melodija Jadrana obilježili su najveći hitovi poznate splitske grupe TBF, koja ih je izvela u posebnoj, akustičnoj obradi.

Dojmovi su dobri, vrlo pozitivni. Stage izgleda krasno, cijela atmosfera je bila sjajna. Galerija Meštrović jedna je od tri lokacije koju smo pikirali za svoj akustični koncert, pa je poziv od direkcije Melodija Jadrana zapravo ubrzao otvorenje tog našeg sna. I ranije su nas pitali imamo li neki akustični program, koji smo izvodili prije 12 godina, a u međuvremenu smo izdali dva studijska albuma s hitovima koje smo htjeli akustično obraditi. Dobro nas je krenulo, pa smo proširili program, napravili to zrelije nego prije, rekao je Mladen Badovinac iz TBF-a.

Na obradama su radili dva, tri mjeseca, a na programu su se našli hitovi poput: „Alles gut“, „Veseljko“, „Moja mater te traži“, „Grad spava“, „Papilova“, „Sa mog prozora“, „Smak svita“ i drugi.

U nedjelju navečer bit će vrhunac Melodija Jadrana – posljednja večer na kojoj će se izvesti najnovije pjesme vodećih domaćih izvođača. Čeka nas čak šest dueta: Petar Grašo i Nina Badrić („Nemoj“), Zorica Kondža i Jacques Houdek („Jubavi svitlo“), Neno Belan i Mia Dimšić („Ajmo u đir“), Giuliano i Ivica Sikirić Ico („Ako ona nije ta“), Antonia Dora Pleško i Ivan Ive Županović („Dvije obale“), Ivo Perkušić i Nataša Janjić („Ludost“). Svoje najnovije hitove na Melodijama Jadrana izvest će i: Jelena Rozga („Idi ti“), Goran Karan („Fali cviće“), Jole („Miško moj“), Domenica („Jedna na 100“), Hari Rončević („Zbogom ljube“), Tedi Spalato („Plovin tvojin tilon“), Marko Tolja („Ruke sigurne“), Matija Cvek („Zalazak“), Sergej Ćetković („Daj šta daš“), grupa Pavel („Naopaka pjesma“), Adi Šoše („Najljepši cvijet“), Stjepan Lach („Pučina“), Marko Kutlić („Kad god poželiš“), Marija Mirković („Vrijeme laži) i Lorena („Jel moguće“). Melodije Jadrana ugostit će i četiri klape: Cambi („Kad bi“), Klapu Kampanel („Stavljam sve na ovu ljubav“), Rišpet (Pitali me anđeli) te Tomislava Bralića i Klapu Intrade („Našu pismu pivaj“).

Riječ je o revijalnoj večeri, na kojoj se neće dodjeljivati nagrade, a u izravnom prijenosu moći će se pratiti na prvom programu Hrvatske radiotelevizije od 21.10 sati. Voditelji programa bit će Duško Ćurlić i Monica Jakšić.