Dubrovnik: Kazneno prijavljen zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda maloljetniku

0

Policijski službenici Policijske postaje Dubrovnik dovršili su kriminalističko istraživanje kojim je utvrđena osnovana sumnja kako je 31-godišnjak počinio kazneno djelo teške tjelesne ozljede na štetu maloljetne osobe.

Naime, tijekom jutarnjih sati u petak, 22. ožujka, policija je zaprimila dojavu djelatnika Opće bolnice Dubrovnik kako su na obradu zaprimili dvojicu ozlijeđenih mladića od kojih je jedan maloljetna osoba, a drugi 31-godišnjak, te da su ozljede, prema izjavi mlađeg, zadobili u tučnjavi.

Postupajući po zaprimljenoj dojavi, provedeno je kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno kako su prethodno tog dana, dvojica spomenutih mladića na istom mjestu, šetali svoje pse bez povodca, kada je došlo do sukoba između pasa, a potom i sukoba između vlasnika pasa.

Tijekom sukoba maloljetnik je zadobio teške tjelesne ozljede, a stariji lakše te su obojica zbrinuti u dubrovačkoj bolnici.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo teške tjelesne ozljede 31-godišnjak je, uz kaznenu prijavu, 23. ožujka predan u pritvorsku jedinicu Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, nakon čega mu je određeno zadržavanje u istražnom zatvoru do mjesec dana.