Ekskluzivno na Radio Dalmaciji: Poslušajte kako Jole pjeva Robbie Williamsa

0
Foto: Radio Dalmacija

Gostujući u programu Radio Dalmacije kod Gordana Vasilja, Joško Čagalj Jole otkrio je brojne detalje iz privatnog života. Tako smo između ostalog saznali da je nedavno bio na jednom manjem zahvatu.

”Imao sam na grlu jednu leukoplakiju, ovu zimu, bilo je kao hoćemo li to pratit, da se povuče, bio sam i pušač i ja volim kasno jest i pit, tako da malo ta kiselina, refluks, malo cigarete pa ti iziritiraju ono što je meni bitno, a to su grlo i glasnice i onda se ja ne volim s tim zezat i onda sam rekao idemo maknit tu leukoplakiju i evo, glasnice su mi super. Ja nikad nisam imao polip, tako da je to rezultiralo da sam se lipo ostavio cigareta. Ja sam uvik svima na usluzi, rekao sam sad ću se malo više posvetit sebi, dici, ne mogu ja sve stić. Ja dođem umoran s puta, onda ovaj otvara kafić, ovi dobio sina, ovi me zove na peku, ja sam to sve pokrivao i nenaspavan i umoran, a sad sam odlučio samo malo usporit i evo zdravlje je odlično, grlo nikad bolje”, rekao je Jole za Radio Dalmaciju.

A da jabuka ne pada daleko od stabla potvrdila je i Jolina najstarija kćer Iva, koja je nedavno zapjevala s Tončijem Huljićem na otvorenju jednog trgovačkog centra u Splitu.”Moje kćeri jedva čekaju kad će neki dječji festival da se pojave na njemu pa će vjerojatno doć i pjesma za moje kćeri ha ha.”

Na pitanje znači li to da će ovo ljeto bodriti Ivu na dječjem Splitskom festivalu odgovorio je: ”Ako je to njihova želja ja im se neću miješat, nije se ni meni nitko miješao. I moji roditelji su meni držali leđa, hoćeš li elektrotehniku, hoćeš li glazbu, hoćeš li psihologiju, što si god htio i u kojem sam god trenutku života odlučio da želim ići tim putem, ja sam imao podršku mojih roditelja.”

A svoje mezimice će, kaže, uskoro voditi na zagrebački koncert Justina Biebera. Pitali smo ga i koliko dobro poznaje njegov repertoar: ”Znam desetak pjesama, one znaju pa skoro sve. Svi su na You tube-u, tako da mi to nismo imali kad smo bili dica, ali uglavnom oni to sve prate, što je izašlo. Iva čak sluša, možda sam je ja navukao i na Drakea i Aviciia.”

Sa suprugom Anom s kojom ima 3 djevojčice, u lipnju će proslaviti 10-u godišnjicu braka. Na pitanje planiraju li još djece, odgovara: “Ha ha, ja sam iznad hrvatskog prosjeka, da ne govorimo europskog. Pa mislim da će ih biti još, evo ja ne bih volio da se stvori ona novinarska priča, Jolina supruga je trudna. Nije trudna. Imamo dvije školarke, treća je u vrtiću, ima tu i obaveza. Mi se volimo posvetit dici. supruga je tu na prvom mjestu, ali vidim što se tiče njenog razmišljanja i energije i mene, mislim da će biti još.

A kako zvuči Jole kada pjeva Robbie Williamsa i Gorana Karana, možete poslušati u nastavku…