Fotografiranje s Rabuzinovim suncem, koncert, Subašićev oproštaj, Livajin 100. nastup i utakmica sa Šibenikom

0
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Utakmica će svakako biti posebna za igrače Danijela Subašića i Marka Livaju. Suba utakmicom u nedjelju završava svoju bogatu klupsku i reprezentativnu karijeru, a ovo je svakako prigoda da mu se odužimo i zahvalimo za sve što je napravio u Hajdukovom dresu, objavio je Hajduk.

Najbolji igrač i strijelac SuperSport HNL Marko Livaja će u nedjelju upisati jubilarni 100. nastup u Hajdukovom dresu. O njegovom doprinosu i utjecaju ispisani su brojni tekstovi, a Poljud je mjesto i prilika da svi još jednom pozdravimo kapetana Bijelih na način na koji on to zaslužuje.

U povodu osvajanja SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa i posljednje utakmice ove natjecateljske sezone Hajduk – Šibenik, Klub organizira prigodni sportsko-zabavni program koji će započeti u nedjelju od 10 sati.

Svim navijačima će od 10 do 16 sati pokraj ”galeba”, ispod istočne tribine Poljuda biti omogućeno fotografiranje s Rabuzinovim suncem, trofejem koji su hajdukovci ponovno podigli u Rijeci pobjedom protiv Šibenika. Povedite svoje najdraže da imaju uspomenu koju će dugo pamtiti.

Za zagrijavanje za utakmice od 12 sati bit će zadužen DJ. U zabavnom parku za djecu i najmlađe organizirane su i nagradne igre uz Rica koji će se u Fan zoni priključiti od 14 sati. Na stadionu će od 16:15 sati će atmosferu za sve generacije navijača podizati Jasna Zlokić i drugi gosti iznenađenja.

Hajduk poziva sve navijače da se dođu zabaviti uz bogat sadržaj u koji će biti uključeni glazbeni izvođači, gosti iznenađenja, ugostiteljska ponuda i zabavni park. Pozivaju se svi navijači da na stadion dođu u bijelim majicama kako bi uz snagu i zajedništvo ispratili staru i zaželjeli sreću u novoj sezoni.

Svi u bijelo! Svi na Poljud!