Fun park Biograd: Superfun days-super vikend paketi i dnevne ulaznice od samo 99 kn!

0
Foto: PR

Idealna prilika za najzabavniji vikend!! Fun park Biograd – Dani otvorenih vrata 20.09.-22.09.2019.

Krenite u nove pustolovine i proživite zabavu na dosad neviđeni način!!

Dobra zabava u najvećem tematskom parku u regiji još nije stala. Dapače, iako su školske i poslovne obaveze krenule, Fun park Biograd nudi pravo vikend osvježenje i idealnu priliku da isplanirate najzabavniji  vikend i dobro se provedete! Školske i poslovne obaveze razbiti će pustolovinama i otvoriti vrata beskrajne zabave! Od 20.9.-22.09.2019. čekaju vas Dani otvorenih vrata (ulaz je besplatan, vožnje se mogu koristiti uz nadoplatu 25 ili 35 kuna)!

Fun Park Biograd podijeljen je na par tematskih cjelina i pruža odličnu priliku da se iz daleke prošlosti jednostavno lansirate u budućnost i provezete se kroz pustolovine koje ste gledali na filmskih platnima.

Iznenadit će vas vožnja među dinosaurima u Animal Kingdomu, jurskom parku gdje će vas pozdraviti T-Rex. Pogledajte najčudnije biljke i životinje i nemojte se preplašiti njegove rike jer je to samo pozdrav svim onima željnim prave jurske avanture. Volite li Divlji Zapad? Na Divljem Zapadu, ne biste vjerovali, vozi i Kraš Express, mali vlak koji vozi po zahtjevnom terenu i prolazi tunelom kojeg su izgradili vrijedni rudari. A tu su i indijanski kanui za mališane koji na tren mogu proći tjesnacima vijugave rijeke. Okušajte se kao pravi gusar u piratskom zaljevu i krenite u bitku za prevlast na moru. Povedite ekipu u svijet Pirata s Kariba!

Ni svemir nije daleko, a u svemirske avanture uvesti će vas Alien – najotkačeniji svemirac u galaksiji koji se nalazi baš u Fun Parku Biograd. Nedaleko od njega nalaze se i dva velika Transformera!

Za one željne adrenalina tu je Atlantis, osvježavajući vodopad i hit svjetskih tematskih parkova. Spustite se skupa sa svojim prijateljima ovim fantastičnim vodopadom i uživajte u osvježavajućem pljusku na bazena. Superbrzi plavac Big Blue čeka sve one željne brze vožnje. Okrenite se naglavačke i uživajte punom brzinom.  Za one željne adrenalina tu je i Tornado koji vas vrti do 120 stupnjeva.

Snimite još jednom zalazak sunca ili odličnu panoramu s Adria Eye. Najveća ponuda igara čeka vas u Games Hallu, a tu je i XD Dark Ride posebna virtualna vožnja s kojom idete na morsko, kopneno i svemirsko putovanje na kojem ćete moći po prvi puta doći licem u lice s različitim nemanima, duhovima i svemircima. Za one najhrabrije tu je Kuća straha. Ovakvu kuću strave još niste vidjeli, sa živim glumcima i pravim duhovima (šalimo se) koji se nalaze zamračenim prostorijama uklete kuće. Dođite, bez straha i uronite u nepoznati i mistični svijet Fun Parka Biograd.
Zabavne pustolovine upotpuniti će se još i društvenim igrama, štafetom, skakanjem u vrećama, graničarom i gađanjem vodenim balonima, a na vama je da samo povedete pravi tim s kojim ćete doći do pobjede!

Vikendi itekako mogu biti zabavni! Krenite u nove pustolovine i proživite zabavu na dosad neviđeni način, a sve na jednom mjestu čeka vas u našem najvećem zabavnom parku. Pogledajte OVDJE
Radno vrijeme od 12 do 20h.