Fun Park Biograd ubacio u petu brzinu zabave!

0
Foto: PR

Fun Park Biograd ubacio u petu brzinu zabave!

Prema vrhuncu sezone u petu brzinu ubacio je naš najveći tematski park i ponudio svojim posjetiteljima široku paletu zabavnih sadržaja. Vrhunska zabava za sam vrhunac sezone, a i drugi rođendan Fun Parka Biograd očekuje sve posjetitelje i nemojte reći da vas nismo upozorili na fun overdose!!

Prošlogodišnja rođendanska proslava oduševila je preko šest tisuća posjetitelja željnih zabave i adrenalina. Pjena partiji, predstave i nastup Zaprešić Boysa koji su zajedno zapjevali s publikom navijačke hitove protekla je u znaku Vatrenih. A ove godine očekuju nas tri vikenda prepuna dobrog provoda i nezaboravnih pustolovina, a uz sve to, moći ćete još i dobro zaplesati!!

Za sam uvod očekuje nas Soul Ride s fantastičnim Soulfingersima i hrvatskom kraljicom soula Valerijom Nikolovskom. Prije samoga koncerta, žestoko će se krenuti s najluđim vožnjama već u popodnevnim satima i animacijama, a atmosfera će se dodatno zapjeniti već u 20:00 h kada sve prisutne čeka najluđi pjena party i zumba dance na obali!

U 21:00 sat kreću energični Soulfingersi poznati po svom odličnom scenskom nastupu i fantastičnim izvedbama najboljih soul i pop hitova. Ovoga puta u posebno zabavnom ambijentu dići će na noge i one koji su odlučili odmoriti jer energija Soulfingersa naprosto vuče na plesni podij! Nakon pjesme i plesa slijedi spektakl vatrometa.

Više informacija pogledajte OVDJE.