Goran Višnjić leti s Krilima Oluje i najavljuje zatvaranje 59. Međunarodnog dječjeg festivala

0
Foto: PR MDF

Hrvatski glumc, Šibenčanin, Goran Višnjić letjet će s akrobatskom grupom Hrvatskog ratnog zrakoplovstva  ‘Krila Oluje’ u petak 28. lipnja 2019. za vrijeme njihovog trenažnog leta od Zemunika do Šibenika. Tom prigodom Višnjić će iz zraka najaviti program zatvaranja 59. Međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku na kojem već tradicionalno nastupaju i „Krila Oluje“.

Višnjić će se iz zraka istovremeno obratiti slušateljima dvaju šibenskih radija oko 15:00 sati te tako najaviti program zadnjeg dana Festivala dan kasnije, u subotu, 29. lipnja kada će se festivalska zastava na ljetnoj pozornici spustiti na godinu dana i do 60. rođendana Festivala djeteta.
Ideja za zajedničkim letom ‘Krila Oluje’ i Gorana Višnjića rodila se 2017. kada je za vrijeme snimanja filma General Višnjić posjetio ‘Krila Oluje’. Od akrobatskih grupa Goran Višnjić je do sada letio sa akrobatskom grupom američke mornarice ‘BlueAngels’ , a leteći s ‘Krilima Oluje’ želi promovirati Hrvatsku vojsku te popularizirati poziv vojnog pilota.