Grad Split raspisao natječaje vrijedne više od 800 tisuća kuna

0

Grad raspisao je natječaje za prijavu projekata od interesa za Grad Split, udruga mladih i udruga nacionalnih manjina

 Grad Split objavio je tri natječaja ukupne vrijednosti 806.600,00 kuna kojima će financirati najbolje projekte od interesa za Split te projekte udruga mladih i udruga nacionalnih manjina.

 

Na Natječaj za prijavu projekata od interesa za Grad Split mogu se prijaviti udruge, odnosno organizacije civilnog društva koje su registrirane i djeluju u Republici Hrvatskoj. U Proračunu je za ovu svrhu namijenjeno 340 tisuća kuna, a Natječaj ostaje otvoren do isteka planiranog iznosa.

 

Natječaj za prijavu projekata udruga mladih i udruga za mlade namijenjen je financiranju projekata koji su isključivo usmjereni na mlade od 15 do 30 godina. Otvoren je do 11. ožujka 2020. godine, nakon čega će se odlučivati o financiranju najbolje ocijenjenih projekata. U odnosu na prošlu godinu, u Proračunu Grada Splita osigurano je 50 tisuća kuna više, pa je ovaj Natječaj ove godine „težak“ 350 tisuća kuna. Podsjećamo, ovo je drugo povećanje zaredom, jer je i 2019. godine za ovaj Natječaj osigurano 50 tisuća kuna više nego što je bilo 2018. godine.

 

Natječaj za prijavu projekata udruga nacionalnih manjina koje doprinose očuvanju tradicijske kulture također je otvoren do 11. ožujka 2020. godine te je u Proračunu osigurano 116.600,00 tisuća kuna, što je 10% više u odnosu na lanjski Natječaj.

 

Svi detalji i sva potrebna dokumentacija za prijavu na natječaje nalaze se u Uputama za prijavitelje objavljenim na internetskoj stranici Grada Splita: https://www.split.hr/natjecaji-i-oglasi/ostali-natjecaji