Grmoja Narodnoj koaliciji: Pazite što govorite!

0
Foto: Foto: facebook.com/nikola.grmoja

Potpredsjednici HNS-a, Anki Mrak Taritaš, koja je rekla kako Narodna koalicija neće koalirati s MOST-om, za vijesti Radio Dalmacije odgovorio je glasnogovornik MOST-a Nikola Grmoja.

Naime, Mrak Taritaš je na N1 televiziji izjavila kako je zbog MOST-a potraćena 2016. godina te da Narodna koalicija neće s njima koalirati ni prije ni nakon izbora.

I prije prošlih izbora su mnogi potcijenjivali MOST. Sjetimo se gospodina Karamarka i njegovih “putića i mostića”. Na kraju su svi trčali do Smićiklasove, što god smo mi rekli oni su činili samo kako bi se dokopali vlasti. I jedni i drugi. Poručio bi čelnicima Narodne koalicije da malo pripaze što govore o MOST-u jer bi im mogli trebati. Što se tiče potraćenih mjeseci, mislim da Hrvatska nije ništa potratila, da su konačno postavljeni etički i moralni standardi u politici, rekao je Grmoja.

Grmoja nam je odgovorio i na pitanje može li MOST uopće i nakon sljedećih izbora surađivati s HDZ-om i SDP-om te dosegnuti demokratske standarde i promjene koje tvrde da žele, s obzirom na to kako će najvjerojatnije ponovno morati koalirati i dijeliti vlast s jednom od te dvije stranke.

Ha, najbolje bi bilo da nam građani daju toliko povjerenje da nam uopće ne trebaju ni HDZ ni SDP jer su oni očito kočničari svih promjena. Sve reforme koje je MOST ponudio kočili su zajedno i jedni i drugi. Sve ono što je loše za Hrvatsku zajedno su radili, sjetimo se tko je sve ušao u Ustavni sud. Znači, najbolje bi bilo da građani daju MOST-u povjerenje da može samostalno voditi Hrvatsku, ali o tome će građani odlučiti 11. rujna, zaključio je Grmoja.