Grmoja:”Škaričić je kokošar!”

0
Foto: facebook.com/nikola.grmoja

Glasnogovornik MOST-a ,Nikola Grmoja, komentirao je jučerašnji istup njegova kolege, gradonačelnika Omiša i saborskog zastupnika Ivana Kovačića koji je rekao kako više ne želi surađivati s HDZ-om zbog imenovanja Ivana Škaričića na čelo HDZ-ovog omiškog ogranka.

“Jedan kokošar iz Omiša ne može biti razlog prekida suradnje. To može biti izdaja nacionalnih interesa, na primjer INA i li privatizacija šuma, voda ili ako vidimo da se reforme ne provode. Mi smo odlučno uz ovu Vladu, naši ministri ozbiljno rade, ne bave se raznim političkim spletkama. Nema nikakvih preslagivanja, niti se mi bavimao tim temama, prebacivanjima na ovu ili onu stranu. Mi smo uz premijera i ovu Vladu, ozbiljno radimo i otvoreni smo za suradnju sa svima” – rekao je Grmoja.

Na pitanje jesu li u MOST-u, rekavši kako su Zoranu Milanoviću oprostili što ih je prije izbora pokušao podijeliti, zapravo ostavili otvorena vrata SDP-u u slučaju da s HDZ-om ne bude išlo: “Mi nismo trgovci koji će se prebacivati s ove na onu stranu. Ako Vlada ne uspije, ako se ne budu provodile reforme, onda su novi izbori puno izglednija opcija. Što se tiče SDP – a oni su sve zavrtane reforme potpisali tijekom propalih pregovora, no sada kada je ministrica uprave Jurlina ukinula povlastice na mobitele i službene automobile nazvali su to populizmom.”