Habana Social Club u Hrvatskoj!

0
Foto: http://www.habanasocial.club/

Ovoga ljeta, eksluzivnim koncertima, Hrvatska će ugostiti jedan od najpoznatijih kubanskih bendova, Habana Social Club. Ovi Kubanci kojima je glazba hrana, a ples život, svoju predivnu kubansku glazbu predstaviti će u pet hrvatskih gradova i to na doista jedinstvenim lokacijama.

Kao nastavak legendarnih Buena Vista Social Club, turneju počinju u Splitu 7. kolovoza u Ljetnom kinu Bačvice, a već sljedeći dan sviraju u starom samostanu Veneranda u gradu Hvaru. U Zadru, na Forumu koncert će održati 9. kolovoza, a doista ekskluzivan koncert biti će Rijeci, 11. kolovoza na Trsatskoj Gradini gdje ima samo 600 ulaznica u prodaji. Poslijednji grad na ovoj turneji održat će se u Puli 13.8. gdje će na prekrasnoj tvrđavi Kaštel odsvirati najveće kubanske hitove.

Habana social club broji 14 vrhunskih muzičara i vokalista, a u posljednjih 30 godina koliko postoje, kroz glazbu i ples prenose istinsku i bezuvjetnu ljubav života. Za Kubance glazba i ples su put ka sreći pa su tako i njihove pjesme istinita priča o životu koji spaja patnju i sreću.

Ulaznice se prodaju u sistemu www.eventim.hr. U Rijeci se prodaju i putem sistema www.mojekarte.hr te na Trsatskoj Gradini. Cijene ulaznice se kreću od 120 do 195 kuna, a na dane koncerata cijena će biti uvećana za 20 kuna po kategoriji.