Hajduk izgubio od Grasshoppera

0
Foto: hajduk.hr

Hajduk je u pripremnoj utakmici u Beleku izgubio od švicarskog Grasshoppera s 0-1. Jedini gol dao je Kamber u 81. minuti.

Hajdukov trener Siniša Oreščanin pozitivnim je istaknuo veliki broj stvorenih šansi, ali isto tako kazao je kako još više treba poraditi na realizaciji istih.

Bio je ovo jako dobar test za nas protiv jednog kvalitetnog protivnika. Gledali smo izjednačenu utakmicu, obje momčadi su u oba poluvremena imale svoje periode dominacije, s mnogo stvari sam zadovoljan, ali naravno ima i dosta onih na kojima još moramo raditi. Generalno, smatram da je ovo bila jedna dobra predstava za drugu pripremnu utakmicu, s mnogo udaraca na gol i mnogo tranzicija protiv suparnika koji se želi nadigravati. Iz ove utakmice ćemo izvući dobre pouke i nastavljamo se spremati za dalje – kazao je Oreščanin pa se osvrnuo na nerealizirane prilike.

Na realizaciji treba konstantno raditi, treća trećina igre je uvijek najteža i svjesni smo da tu moramo još dosta toga popraviti. Po meni je ovo bila pozitivna utakmica i samo trebamo nastaviti raditi, a stvari će doći na svoje. U ovoj utakmici sam dobio ono što sam tražio, ali naravno, uvijek volim zabiti pogodak prije svega, to je ono što je nedostajalo danas – zaključio je trener Bijelih.