Hajduk čeka Zagreb

0
Foto: Radio Dalmacija

Hajduk i Zagreb zaključit će od 17 sati na Poljudu 27. kolo Hrvatske nogometne lige. Utakmicu možete pratiti u izravnom prijenosu na Radio Dalmaciji.

Iza nas je vrlo turbulentan tjedan. Većina stručnog stožera bila je bolesna, a neki su igrači osjetili posljedice lošeg travnjaka u Zaprešiću i udaraca u dvoboju s Interom. Čekamo zadnji izvještaj liječničke komisije kako bi znali možemo li računati na Nižića, Velasqueza i Tudora, dok je Šimić pod virozom, tako da smo desetkovani i situacija nije ružičasta, rekao je trener Hajduka Damir Burić i dodao kako se Vlašić i Velez dobro oporavljaju i blizu su nastupa.

Moramo se fokusirati na utakmicu protiv Zagreba koja nam treba donijeti i želimo pod svaku cijenu uzeti tri boda. To bi značilo da možemo lakše gledati na neke situacije u prvenstvu i neke situacije varirati. Jako ozbiljno shvaćamo ovu utakmicu i moramo u nju ući vrlo koncentrirano. Fokus nam mora biti Zagreb, a ne Dinamo. Dinamo ne još. Iako, s obzirom na okolinu i pisanje medija to je jako teško izbaciti igračima iz glave. Ali drugo nam ne preostaje, ustvrdio je Burić.

U dosadašnjim dvobojima sa Zagrebom pokazali smo da smo bolja momčad, ali to moramo potvrditi i ove nedjelje. Zagreb je neugodan, ima dobre individualce poput Gabrijela Bobana, kvalitetnog golmana i prave obrambene igrače, mlade reprezentativce. Zagreb ima kvalitetu i ne smijemo ga ni u kom slučaju podcijeniti. Moramo biti na visokom nivou, dominantni. Jedva čekam utakmicu, zaključio je Burić.