Hajduk danas od 19 sati igra protiv Istre 1961 na Aldo Drosini !

0

Nogometaši Hajduka danas od 19 sati igraju utakmicu 10. kola HT Prve lige protiv Istre 1961 na Aldo Drosini. Bijeli u Pulu dolaze kao vodeća momčad prvenstva s 19 osvojenih bodova u prethodnih devet kola.

Maksimalno smo koncentrirani na utakmicu u Puli, momci znaju da igramo protiv jedne jako dobre momčadi, ali mi imamo svoju kvalitetu, moramo je pokazati i volio bih da odigramo konstantnije, odnosno da period naše dobre igre bude duži kao što je to slučaj na domaćem terenu – kazao je trener Bijelih Damir Burić na konferenciji za medije uoči dvoboja u Puli.

Hajduk u Pulu dolazi kao vodeća momčad HT Prve lige s osvojenih 19 bodova u prethodnih devet kola. Istra 1961 nalazi se osmo mjesto na tablici s osam osvojenih bodova u devet odigranih utakmica. Prvi međusobni ogled ove sezone završio je slavljem Hajduka 2:0, a pogotke na Poljudu su postigli Stefan Simić i Hamza Barry.

Glavni sudac utakmice je Fran Jović iz Zagreba, asistirat će mu Ivica Modrić, Luka Pušić i Ivan Vučković, svi također iz Zagreba.