Hajduk i Dinamo za naslov jesenskog prvaka!

0

U zaostalom derbiju 5. kola Hrvatske nogometne lige, Hajduk i Dinamo odlučit će o naslovu jesenskog prvaka Hrvatske u juniorskoj konkurenciji.

Hajduk u taj dvoboj ulazi s bodom više od Dinama, te Rijeke i Slaven Belupa za koje je jesen već gotova. Hajduk je ostvario 8 pobjeda uz 2 poraza (oba na Poljudu, od Slavena i Rijeke), a Dinamo 7 pobjeda uz dva remija (u Rijeci i s Lokomotivom, i to u prva dva kola) i jedan poraz (na Maksimiru od Slavena).

Dinamo je stvarno dobra ekipica. Kad igramo s njima, uvijek su šanse 50:50 posto. Tako je bilo i u svibnju pred finale Kupa kada smo ipak bili malo bolji i pobijedili. Sad nemamo igrače koji su 1998. godište, ali smo u dogovoru s B momčadi složili igrače koji bi mogli dobro popuniti našu pozicijsku igru. Želimo se predstaviti u najboljem svjetlu i parirati vrlo dobroj momčadi Dinama. Kroz cijelu polusezonu rastemo iz utakmice u utakmicu, igrači su u dobroj formi. Moramo vidjeti što će Dinamo za nas složiti, ako odigra onako kako mi priželjkujemo moji će momci odraditi kako treba jer smo se za to pripremali. Ako Dinamo nešto promijeni, onda ćemo moj stožer i ja morati reagirati tijekom utakmice kad vidimo kako će se naši igrači prilagoditi situaciji na terenu. Sve u svemu, igraju dvije najbolje juniorske ekipe u Hrvatskoj i bit će to dobra utakmica, rekao je u najavi derbija trener juniora Hajduka Mario Despotović.