Hajduk dočekuje Inter u zadnjoj utakmici ove godine

0
Foto: Radio Dalmacija

Nogometaši Hajduka u 15 sati na Poljudu protiv Intera iz Zaprešića igraju posljednju utakmicu u 2017.godini. U posljednjih mjesec dana hajdukovci su osvojili 10 od 12 prvenstvenih bodova i plasirali se u polufinale Kupa Hrvatske. Slavljem protiv Intera Hajduk bi zaokružio sjajan niz ostvaren u razdoblju otkako je na klupu sjeo trener Željko Kopić. U odnosu na prošli ogled s Lokomotivom u momčad se vraćaju Ante Erceg i Hamza Barry, dok zbog tri žuta kartona neće biti grčki veznjak Savvas Gentsoglou.

“Inter je momčad koja rezultatski i funkcioniranjem unutar sustava izgleda dobro. Naša je obaveza da što se tiče inzistiranja na kvaliteti igre, energiji i hrabrosti budemo na najvišoj razini i dođemo do priželjkivanog rezultata. Što se tiče pripreme za utakmicu, svjesni smo da nakon toga igrači odlaze na odmor, ali naše je da u nedjelju budemo pravi, na najvišoj razini”, kazao je trener Hajduka Željko Kopić.

Pravdu u susretu Hajduka i Intera dijelit će Ivan Vučković iz Zagreba. Pomoćnici su mu Igor Krmar iz Zagreba i Vedran Đurak iz Stupnog.