Hajduk donirao maske navijačima i zaposlenicima kluba

0
Foto: Robert Matić/hajduk.hr

Uz 2000 pamučnih maski naručenih od tvrke Galeb, u akciji Dišimo kao jedno prikupljeno je već više od 450 tisuća kuna za KBC Split.

Hajduk je u jeku borbe protiv pandemije koronavirusa SARS-CoV-2 dao kod tvrtke Galeb izraditi 2.000 pamučnih maski za lice s prigodnim vizualnim identitetom.

Maske će biti donirane i podijeljene Klubu navijača Hajduka Torcida, Udruzi Naš Hajduk te djelatnicima Kluba, a koji će to dalje distribuirati onima kojima je to najpotrebnije.

Iskrena je to i simbolična zahvala svima onima koji uvijek pokažu ono najbolje u nama u najtežim trenucima. Hvala još svima na doprinosu, solidarnosti i iskazivanju društvene odgovornosti, objavio je Hajduk.

Na stranici www.hajduk.hr možete pratiti brojač prikupljenog iznosa donacija u humanitarnoj akciji “Dišimo kao jedno” za pomoć KBC Split koju su pokrenuli HNK Hajduk i HKNH Bilo srce s ciljem opremanja intenzivne njege Zavoda za ortopediju i traumatologiju splitske bolnice koja služi za skrb najtežih bolesnika zaraženih koronavirusom.

Do srijede 31. ožujka u 14 sati prikupljeno je preko 450.000 kuna. Zaista, svaka čast i hvala svima koji ste po tko zna koji put pokazali veliku ljubav i zajedništvo u teškim trenucima, poručuju s Poljuda.

Podsjetimo, Hajdukovi prvotimci, zaposlenici i Klub su u prvoj akciji uplatili sredstva za kupnju dva uređaja za sterilizaciju tako da je ukupni prikipljeni iznos znatno veći.

Pozivamo vas da, u skladu sa svojim mogućnostima, sudjelujete i dalje uplatom na žiro račun namijenjen posebno za humanitarne svrhe:

KORISNIK: HNK HAJDUK Š.D.D.

IBAN: HR9124070001500328067

SWIFT: OTPVHR2X

Model: 00

Poziv na broj: 00

Opis: Humanitarna akcija