Hajduk gost Lokomotive

0
Foto: Radio Dalmacija

Po nova tri boda Hajduk u 23. kolu Hrvatske nogometne lige ide u goste Lokomotivi. Trenera Damira Burića najviše brinu nepovoljni vremenski uvjeti.

Spremni smo, nadam se da će i teren biti u dobrom stanju kako bismo mogli odigrati kvalitetnu utakmicu. Milić, Velez i Velasquez imaju manjih problema, pa za svaki slučaj u Zagreb vodimo 20 igrača. Radili smo kvalitetno koliko su nam to dozvolili vremenski uvjeti. Morali smo u mog prijatelja Renca Posinkovića posuditi vaterpolske kapice, našalio se Burić i nastavio:

Pripremali smo se. Analizirali smo i svoju utakmicu, ali i protivnika. Jako brzo izlaze u kontre, imaju puno brzih i kvalitetnih igrača s dobrom završnicom. Neugodni su u prekidima. Imaju sve što krasi jednu momčad koja igra u vrhu Hrvatske lige. Bezbroj mladih i talentiranih igrača. Imamo dovoljno respekta prema njima. Nadam se da ćemo im se suprotstaviti kvalitetnom igrom, dodao je trener Hajduka.

Glavna je prijetnja Franko Andrijašević, koji je već zabijao Hajduku. Uvijek kažemo – tko će kome ako ne svoj svome. Prekinuo nam je niz od 8 utakmica u kojima nismo bili primili gol (14. kolo, 24. listopada, Hajduk-Lokomotiva 2:1, op. a.). Franku želimo svako dobro, on je naš momak i dobar igrač. A mi moramo poraditi na realizaciji. Stvaramo dovoljno šansi, ako ih realiziramo utakmica će imati sigurnost i stabilitet. Vidjeli ste i protiv Slaven Belupa koliko nam je taj prvi gol značio. Nakon njega smo bili moćni i dominantni. Nadam se da će i ovaj put biti tako, zaključio je Burić.