Hajduk gost Oleksandrije

0
Foto: Radio Dalmacija

Nogometaši Hajduka u 18.30 sati igraju u gostima protiv ukrajinske Oleksandrije prvu utakmicu 3. kola kvalifikacija za UEFA Evropsku ligu. Uzvrat je za tjedan dana na Poljudu.

“Čeka nas zahtjevna utakmica. Poput Iasija, oni debitiraju u europskim natjecanjima i sigurno će imati poseban motiv da naprave nešto više. Mi smo ih analizirali i sigurno su jači od Iasija, ali kao i svaka ekipa imaju svoje nedostatke koje ćemo nastojati iskoristiti. Za mene bi sve osim poraza bio dobar rezultat. Njima će biti puno teže na Poljudu nego nama u Ukrajini. Svakako se nadamo prolazu jer znamo što je cilj Hajduka”, izjavio je hajdukov veznjak, veliko pojačanje Zvonimir Kožulj.

Sličnog razmišljanja je i rutiner Hrvoje Milić.

“Sigurno nas čeka teži protivnik nego što je bio Iasi. Ukrajinci si su moćniji i imaju više kvalitenih igrača. Morali smo izvući veliku pouku nakon drugog pretkola. Mislim da smo sad sigurno pametniji i svoje mane ćemo skriti na najbolji mogući način. Hajduk želi i treba igrati napadački te vjerujem u pobjedu već u prvoj utakmici”, kazao je Milić.

Oleksandrija sigurno nije lagan protivnik,ali treba vjerovati da splitski “bijeli” mogu proći dalje i ostati u utrci za plasman u skupine Evropske lige.