Hajduk protiv Intera s imperativom pobjede

0
Foto: Radio Dalmacija

Nakon što je u posljednje tri prvenstvene utakmice osvojio samo jedan bod, Hajduk od 19 sati na Poljudu protiv Intera iz Zaprešića ima imperativ pobjede.

Protiv Rijeke smo bili beskrvni, a protiv Osijeka i Lokomotive primili golove u nadoknadi. Izvukli smo pouke iz tih utakmica, dobro smo ih analizirali da nam se to ne bi opet dogodilo. Nakon te negativne serije, sad želimo pobijediti i tako ćemo se od prve minute i postaviti. Kvalitetnija smo momčad od Intera, ali to trebamo pokazati na terenu, rekao nam je kapetan Hajduka Zoran Nižić.

Bilo bi najbolje kad bismo znali koji su uzroci ovih slabijih rezultata. Poklopile su se dvije loše utakmice, trebali smo imati tri boda više. Ne bih rekao da je to neka velika kriza, čim nema rezultata nije dobro, ali izvukli smo pouke i moramo se okrenuti prema naprijed, dodao je Nižić.

Inter se sigurno neće postaviti preofanzivno. Čekat će nas na kontre, imaju brza krila i dobru tranziciju. Ali sve je na nama, ako budemo pravi od prvog trenutka – pobijedit ćemo, zaključio je kapetan Hajduka.