Hajduk leti u Tursku

0
Foto: hajduk.hr/ Dražen Biljak

Hajduk će u ranim poslijepodnevnim satima iz Zagreba preko Istanbula i Antalye odletjeti u turski Belek na glavni dio priprema za proljetnu polusezonu.

Prvi dio priprema u Splitu smo zahvaljujući lijepom vremenu i dobrim uvjetima odradili jako kvalitetno. Imali smo velik broj igrača na raspolaganju. Rezultati testova koje smo proveli su vrlo dobri pa ćemo imati maksimalnu mogućnost to prezentirati u Beleku. Imat ćemo dosta vremena i za individualne razgovore. Svaki trening radimo na dva gola, nijedan se ne svodi samo na trkački dio. Stoga su nam dvije pripremne utakmice u Turskoj sasvim dovoljne, izjavio je trener Hajduka Damir Burić.

Tijekom boravka u Turskoj, Hajduk će odigrati dvije pripremne utakmice, 29. siječnja protiv mađarskog Ferencvarosa te 31. siječnja protiv poljske Wisle. U Splitu su ostali ozlijeđeni Nikola Vlašić i Franck Ohandza, koji je još u fazi rehabilitacije.

Treneru Damiru Buriću na raspolaganju su četiri golmana – Lovre Kalinić, Dante Stipica, Ivo Grbić i Karlo Letica – te 24 igrača: Julian Velazquez, Hrvoje Milić, Maksim Bilyi, Goran Milović, Jefferson de Jesus Santos, Artem Radčenko, Tonći Mujan, Ivan Mastelić, Josip Juranović, Zdravko Simonović, Elvir Maloku, Ivan Prskalo, Zoran Nižić, Marko Pejić, Toma Bašić, Domagoj Franić, Marko Bencun, Josip Bašić, Tino Sušić, Fran Tudor, Ante Roguljić, Andrija Balić i dva nova lica – Argentinac Nicolas Velez, koji je potpisao na dvije i pol godine, i Manuel Arteaga iz Venezuele, kojeg je Palermo posudio Hajduku na godinu dana.