Hajduk-Osijek, boj za treće mjesto

0
Foto: Radio Dalmacija

Hajduk u 17 sati na Poljudu dočekuje Osijek u izravnoj borbi za 3. mjesto prvenstvene ljestvice. Posljednji poraz Hajduk je pretrpio upravo u Osijeku prije dva mjeseca.

U dobrom smo nizu, što nije slučajno. To je rezultat prijašnjeg rada, neko vrijeme nije išlo kako smo htjeli, ali smo vjerovali u ono što radimo i sada se vide rezultati. U svakoj utakmici idemo na pobjedu, dobili smo zadnje četiri i želimo nastaviti tako. Dolazi nam Osijek na Poljud, to je naš teren. Želimo se postaviti na pravilan način i ostaviti tri boda na Poljudu uz neupitnu podršku naših navijača, izjavio je vratar Hajduka Dante Stipica.

Prvo što očekujemo je da dođe što više navijača. To je derbi za treću poziciju, bit će kvalitetna i muška utakmica, a nadam se da ćemo mi izaći kao pobjednici, dodao je veznjak Toma Bašić.

Ne treba nam posebna motivacija, 15-20 tisuća gledatelja i bitka za treće mjesto veliki su motiv. Idemo na tri boda, za razliku od prijašnjih godina kada smo se zadovoljavali borbom za jedan bod. Sada idemo napasti Hajduk i osigurati treće mjesto. Bit će dosta prostora, trebamo to pametno iskoristiti. Uz malo sreće i hrabrosti, vjerujem da možemo pobijediti na Poljudu, rekao je napadač Osijeka Antonio Perošević.