Hajduk otvara proljeće u Vinkovcima, gdje ga želi i zatvoriti

0
Foto: hajduk.hr

Hajduk prvu natjecateljsku utakmicu u 2018. godini igra u 15 sati u Vinkovcima protiv Cibalije. Posljednju od planiranih 18 utakmica proljetne polusezone želi odigrati na istom mjestu, u finalu Kupa 23. svibnja.

Iza nas je kvalitetno razdoblje treninga, što na Poljudu što u Turskoj. Pripreme smo odradili na kvalitetnoj razini, što smo pokazali i kroz pripremne utakmice. Nadam se da ćemo taj niz nastaviti i kroz prvenstvene oglede. Napredovali smo dosta, imali smo vremena posložiti se. Došla su nam i tri nova igrača, svaki će dati svoj doprinos i dosta toga kvalitetnog donijeti Hajduku. Vjerujem da je njihovo dovođenje pravi potez. Pred nama je zahtjevno gostovanje i moramo kvalitetno ući u utakmicu. Vremenski uvjeti će nam dodatno otežati posao u Vinkovcima, ali vjerujem da ćemo dati svoj maksimum i ostvariti pozitivan rezultat, izjavio je vezni igrač Hajduka Josip Radošević.

Zadovoljan sam s većinom stvari koje smo odradili u pripremnom periodu, kako na treninzima tako i na utakmicama. Ekipa je u dobrom stanju i vjerujem da ćemo već u Vinkovcima pokazati puno onoga na čemu smo inzistirali i da ćemo prezentirati kvalitetan nogomet. Napravit ćemo sve da dođemo do prva tri boda. Gyurcso, Filip i Caktaš imaju kvalitetu, ali moraju to pokazati na terenu i tek će vrijeme pokazati jesmo li jači ili slabiji s obzirom na odlazak Ercega. Ali uvjeren sam da ovaj kadar igrača može iznijeti kvalitetnu sezonu i da možemo imati puno razloga za zadovoljstvo. Znam da je Kup bitan, ali ne možemo se fokusirati samo na jedno. U ovom trenutku mi je najbitnija utakmica u Vinkovcima, a onda svaka sljedeća. Uvjeren sam da se možemo suprotstaviti svakoj ekipi, pokazali smo to i u Gradskom vrtu i na Rujevici. Vjerujem u ovu ekipu, ima kvalitetu i naporno radi, nadam se da ćemo to na pravi način pokazati i na terenu. Napravit ćemo sve da kroz ovu prvu utakmicu stvorimo uvjete za svaku sljedeću. Svjesni smo zahtjevnosti zadatka, svaka ekipa koja igra protiv Hajduka je ekstra motivirana. Za sve to se pripremamo i napravit ćemo sve da to iznesemo na pravi način, rekao je trener Hajduka Željko Kopić.