Hajduk u Osijeku igra derbi 2. kola HT Prve lige

0
Foto: hajduk.hr

Osijek i Hajduk će od 17.55 na stadionu Gradski vrt igrati derbi i posljednju utakmicu 2. kola Hrvatski Telekom Prve hrvatske nogometne lige.

Hajduk je uvijek opasan, veliki klub i dobra momčad. Izrazito su opasni u početku prvenstva i uvijek dobro startaju, dobro uđu. Često su naše utakmice ljepotice prvenstva, bilo u Osijeku ili na Poljudu. Jednom i u Starim Mikanovcima, sjetit će se stariji navijači. Nažalost, posao će nam biti otežan bez publike. Dat ćemo sve od sebe, idemo hrabro u utakmicu. Poštujemo Hajduk, ali mislim da se nas pita, rekao je trener Osijeka Ivica Kulešević.

Svi znamo kakav je Osijek na Gradskom vrtu. Nažalost neće biti publike, nama je to uvijek žao jer se nogomet igra radi navijača. Vidjet ćemo kome će to biti otežavajuća okolnost. Ekipe se dobro znaju, nema tu nekih velikih promjena. Oni su ostali bez nekih igrača u vršku napada, sigurno će to nadomjestiti nekim drugim igračima. Pogledali smo njihovu prvu utakmicu ove sezone. Moramo izaći na teren i neutralizirati njihovu agresivnost i dobre strane koje imaju. Moramo biti pametni, kompaktni, djelovati kao ekipa i kvalitetu koju sigurno imamo iskoristiti na najbolji mogući način. I, naravno, napraviti dobar rezultat, izjavio je novi trener Hajduka Hari Vukas.