HC: I tijekom blagdana Svih svetih radovi na brzoj cesti Solin – Klis

0

Hrvatske ceste podsjećaju, a zbog nadolazećeg blagdana Svih svetih na koji se očekuje povećanje prometa na svim cestama,  kako su u tijeku radovi na istočnom kolniku državne ceste D1, „Brza cesta Solin-Klis“.

Radovi obuhvaćaju izvanredno održavanje kolnika u dužini od 1,6 km, kao i cestovnih objekata (četiri vijadukta „Ploče“, Gornja Ozrna“, Srednja Ozrna i „Belinovača“, te tunel „Klis-Grlo“). Za vrijeme radova za sav promet je zatvoren dio istočnog kolnika državne ceste D1, „Brza cesta Solin – Klis“, a promet se odvija dvosmjerno dijelom zapadnog kolnika.

Nažalost, zbog specifičnosti predmetnih radova izvanrednog održavanja, neće se moći osigurati odvijanje prometa u punom profilu državnom cestom D1, „Brza cesta Solin-Klis“, već će se promet i za vrijeme blagdana odvijati uz privremenu regulaciju prometa.

Sudionicima u prometu savjetujemo da prate stanje u prometu i odaberu vrijeme putovanja kada su prometne gužve na cestama manje, te da koriste alternativni pravac županijskom cestom Ž-6253, „STARA KLIŠKA CESTA“, izvijestili su nas iz HC-a.