HNK Split: Talent studio M, Jacques Houdek i Nina Kraljić za žene oboljele od karcinoma dojke

0

Danas je zadnji dan mjeseca listopada – mjeseca koji je cijeli u znaku borbe protiv raka dojke! Nema boljeg načina da ga ispratimo nego  da najavimo humanitarni koncert za žene oboljele od karcinoma dojke – HNK Split, 20. studenog u 20 sati!

Humanitarni koncert za veliku obljetnicu Talent Studio M, poznati splitski plesni studio, slavi 10 godina rada, a svoju okruglu obljetnicu, uz City Center one kao zlatnog sponzora i Grad Split, proslavit će humanitarno – uz plesne nastupe i koncert čiji prihod je namijenjen Klubu žena liječenih na dojci Split.

Održat ćemo veliki humanitarni glazbeno-plesni spektakl povodom obljetnice našeg plesnog kluba Talent studio M. Sav prihod od ulaznica ide UdruziKlubu žena oboljelih od karcinoma dojke u Splitu. Oni ove godine slave 20 obljetnicu postojanja i zapravo im po prvi puta netko organizira humanitarni koncert. Jako smo sretni što možemo pomoći pri kupnji ultrazvučnog aparata, kazala je organizatorica Marina Đulović Čelić.

Zanimalo nas je kako će izgledati ta večer s obzirom da cijeli koncert organizira plesni studio?

Očekuju vas najbolje koreografije Talent Studia M koje će izvesti članovi, od onih najmlađih do onih nešto starijih i kroz koje ćete najbolje vidjeti zašto je baš u ovom plesnom studiju stotine djece napravilo svoje prve plesne korake .Nakon toga bit će koncert Jacquesa Houdeka i Nine Kraljić pod nazivom ‘Dva glasa, dva instrumenta’. Oni će samo uz klavir i gitaru napraviti čudo, kazala je Marina Đulović Čelić.

I na kraju, Marina nam je pojasnila kako su se spojili plesni studio i udruga žena oboljelih od raka dojke?

Nažalost, prije osam godina moja mama je oboljela od te raka dojke. Već tada sam rekla sebi ako mama ostane živa, a Bogu fala je, da ću kad-tad pomoći tim ženama jednom humanitarnom akcijom. I evo, došao je taj dan, a kud ćeš bolje nego spojit glazbu i ples za te žene koja je pomoć zaista potrebna. Ultrazvučni uređaj je kupljen, međutim nije otplaćen do kraja. Nadamo se da će s ovom našom donacijom biti u potpunosti otplaćen. Njima to znači jako puno. Već čujemo kako su jako uzbuđene, njih 50 dolazi na koncert. Bit će to jedna vrlo, vrlo emotivna večer, kazala je Marina Đulović Čelić.

Pozivamo vas da svoje ulaznice osigurate na vrijeme jer ćete, osim uživanja u najboljim plesnim koreografijama i čarobnom koncertu, pomoći Klubu žena liječenih na dojci Split kojem ide prihod od prodanih ulaznica. Kupite ih u Citya i u Talent Studiu M po cijeni od 80, 100 i 130 kuna!

Spojite humanitarni duh, najbolje plesne nastupe i dva poznata glasa i dobit ćete večer koja će vam dugo ostati u sjećanju!

Humanitarni spektakl održat će se u Hrvatskom narodnom kazalištu u Splitu, 20. studenoga, od 20 sati.