Hrvatska dobiva novu party destinaciju – u elitnom Bolu!

0

Godinama se šaputalo kako Bolu jedino nedostaje mjesto na kojem se noći nastavljaju – sve do ovoga vikenda, kada je na sceni zablistao novi – 585 club, smješten samo 5 minuta od špice poznatog Zlatnog rata.

U petak, 21.7., nakon službenog uvoda, u kojem su se publici obratili direktor TZ Bol,
g. Markito Marinković, te načelnik općine Bol, g. Tihomir Marinković, govoreći s oduševljenjem o benefitima koje ovakvo mjesto donosi turistima, a i svim stanovnicima Bola i Brača, 585 je publici pokazao kakve to aseve skriva u rukavu. Uz svijetski poznatog DJa javi Reina i energičnog španjolca- virtuoza na violini Miguela Lara, u istoj su se večeri u petak izmjenile akrobatkinje na svili, plešući poput balerina u zraku, svijetleći robotski divovi koji su se nonšalantno šetali kroz publiku, atraktivne ruske plesačice u spektakularnim pernatim kostimima i mistične ćelavice koje svojom pojavom doslovce ostavljaju bez daha.

Poseban je začin svojim vatrenim showom dodao Denis Memedovski, vlasnik škole za barmene Flair-Fair i jedan od top 3 Hrvatskih flair i fireshow barmena u Hrvatskoj, inače član teama barmena u Auru, beach baru koji također spada u obitelj kluba 585. “Priča o 585 je priča o zlatu. O zlatu na Zlatnom ratu. Ne o zlatnoj mladeži, ne o lažnom sjaju- o sjaju osmijeha, sjaju dobre zabave”- poručuju iz managementa kluba, koji stoji i iza vrlo popularnih barova Varadero u centru Bola i Aura na Zlatnom ratu no i hotela Kaštil, restorana Vusio i Topolino. U subotu je u istom tonu uslijedio Zoo project, scenski performance koji predstavlja žene-mačke, nabildane čimpanze, akrobate iz cirque du soleila, a sve uz glazbu pod prstima DJ ZORANa. Po prvi su put ovoga vikenda posjetile i poznate osobe poput pjevačice Natali Dizdar, koja se sa prijateljicama opuštala ovoga vikenda u Bolu. Igor Vori je sa suprugom uveselio svoj godišnji odmor u društvu kolege Zlatka Horvata a veliko je oduševljenje scenskim kadrovima i bogatom rasvjetom kluba pokazala i prelijepa fotografkinja Dora Šarić. Kroz ljeto nam u 585club dolaze još mnoga zvučna imena poput Paola Barbata, David Moralesa, The Shapeshiftersa, Terry Francisa, Niki Belucci i još mnogih drugih iznenađenja koja nam 585 club priprema! Više informacija na www.585club.hr