Hrvatska u Zadru protiv Srbije za potvrdu plasmana na Euro

0

Nakon što su u Beogradu u četvrtak odigrali 25:25, Hrvatska i Srbija u 20.30 igraju u Zadru. Hrvatska bi pobjedom osigurala nastup na Euru dva kola prije kraja kvalifikacija.

Dvorana će vjerojatno biti puna. Gušt je igrati pred svojim ljudima. Posebno me raduje što će doći dosta mojih ljudi iz Hercegovine. Naravno da ćemo dati sve od sebe da pobijedimo Srbiju, rekao je vratar Marin Šego.

Vjerujem da ćemo odigrati puno bolje nego u Beogradu. Nismo dobro trčali, što je uvijek bio naš forte. Obrana mora bolje fukncionirati, i 5-1 i 6-0. Sretni smo što nakon 2008. i kvalifikacija za Olimpijske igre opet igramo u Zadru. Svi znamo kakva će biti atmosfera, dvorana će biti puna i nadam se da ćemo pobijediti. Hrvatska je favorit, poručio je kapetan Domagoj Duvnjak.

U Zadru je uvijek lijepo, to je sportski grad. Vjerujem da će dvorana biti ispunjena i nadam se odličnom, ali i korektnom navijanju. Vidjeli smo u četvrtak da je Srbija mlada, poletna ekipa. Oni će sigurno ići na glavu da uzmu bodove spasa, ali mi pred svojim navijačima imamo još veću odgovornost. Pred Zadranima, koji znaju što je rukomet, moramo odigrati puno bolje, najavio je Luka Stepančić.