[HUMANITARNA AKCIJA] Program sreće koji Glinu pokreće

0
Foto: PR

Klub Rotaract Split Novi u suradnji s Code Clubom Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Splitu pokreće humanitarnu akciju Program sreće (koji) Glinu pokreće. Akciju čine interaktivne radionice programiranja koje će voditi članovi Code Cluba PMF s višegodišnjim iskustvom u poučavanju programiranja.
Na radionicama učenici će izrađivati jednostavne računalne igrice i animacije za igraću konzolu te ih samostalno isprobati na simulatoru. Predznanje o programiranju nije preduvjet za sudjelovanje! Učenici programiraju u vizualnom programskom okruženju prikladnom za početnike. Radionice se odvijaju online, putem alata za video konferencije.
Radionice su namijenjene djeci od 3. do 6. razreda osnovne škole!
CILJ AKCIJE?
Humanitarna dimenzija ove akcije temelji se na prikupljanju donacija za pomoć u izgradnji kuće obitelji slabijeg imovinskog stanja iz Gline (podaci poznati udruzi Rotaract Split Novi). Preporučeni iznos donacije je 50 kn, ali nije obvezan za sudjelovanje na radionici. Ukupan iznos svih donacija doprinosi izgradnji ljepšeg i boljeg okruženja stanovnicima potresom pogođenih područja!

KAKO SUDJELOVATI?
Donaciju možete izvršiti uplatom na
IBAN: HR8224070001500013755.
IZNOS: Preporučen iznos donacije je 50 kn (isti nije obvezan)
Opis plaćanja: ime djeteta koje prijavljujete i odabrani termin
Broj sudionika ograničen je na 120.
Termini: 23.2. i 25.2.2021. Od 19:30 do 21:00