Humanitarni buvljak u nedjelju: Pomozi Aurori kupiti polovni kombi!

0
Foto: PR

U nedjelju, 6. lipnja, svi na livadu ispred kluba Azimut gdje će se održati humanitarni buvljak za udrugu osoba oboljelih od cerebralne paralize i ostalih oblika tjelesnog invaliditeta Aurora iz Šibenika. Cilj događaja je skrenuti pozornost na akciju prikupljanja sredstava za kupnju polovnog kombija za prijevoz djece i mladih s najtežim stupnjem tjelesnog invaliditeta i njihovo aktivno uključivanje u sportske i ostale aktivnosti objedinjenog pod nazivom – ‘Kad bi malo svoga srca dali, i mi putovali’.

Akcija je pokrenuta prije gotovo dva mjeseca no iako se radi o polovnom vozilu, i dalje je potreban veći iznos sredstava koje udruga ne može osigurati samostalno pa su u suradnji s humanitarnom udrugom Daj 5 od srca iz Vodica pokrenuli spomenutu akciju koju će u nedjelju, od 10.30 do 13.30 sati podržati Udruga Kolektiv 4B i klub Azimut.

Ovog puta buvljak je zamišljen kao duty free shop na otvorenom pa posjetitelje očekuju razne stvari, odjeća, obuća, igračke i slično, koje će moći kupiti po povoljnim cijenama i tako dati svoj doprinos prikupljanju ukupnog iznosa od 65 tisuća kuna. Udruga Aurora nakon dva mjeseca, koliko akcija traje, stigla na do pola potrebnog iznosa.

Podsjetimo, riječ je o udruzi koja postoji već osam godina, a koja je za to vrijeme pokrenula niz dobrodošlih promjena u smjeru poboljšanja kvalitete života osoba oboljelih od cerebralne paralize i ostalih oblika tjelesnog invaliditeta te nesebično sudjeluje pomoganju potrebitim. Među prvima su organizirali akcije prikupljanja pomoći stradalima u potresom pogođenom području u Sisačko – moslavačkoj županiji u prosincu prošle godine. Svojim aktivnim djelovanjem na svim poljima za sve, udruga Aurora zaslužila je da ‘zajedno smo jači’ ne ostane mrtvo slovo na papiru.

Humanitarni buvljak bit će održan u nedjelju, 6. lipnja, od 10.30 do 13.30 sati na livadi ispred Azimuta u Šibeniku.
Tko želi, uplatiti može već sad i to ovako:

Račun za uplatu donacije
Udruga” Daj 5 od srca”- Vodice
IBAN: HR9824070001500014049
BIC: OTPVHR2X