Idući tjedan pojačavaju se kapaciteti cijepljenja u Spaladium areni

0
Foto: pixabay.com

Idući tjedan krenut ćemo s pojačanim cijepljenjem u Spaladium areni. Imat ćemo veći broj cjepitelja, a i produžit ćemo radno vrijeme dva puta tjedno, kazao je za Radio Dalmaciju načelnik Stožera civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije Damir Gabrić.

Tako će se utorkom i četvrtkom u Spaladium areni cijepiti do 16 sati. Subotom je cijepljenje od 12 do 20 sati, a nedjeljom od 13 do 20 sati. Također, Nastavni zavod za javno zdravstvo, kao i do sada, cijepi svaki dan u tjednu, dakle i subotom i nedjeljom od 8 do 12 sati. Također cijepljenja se obavljaju i u Ljekarnama Splitsko-dalmatinske županije, kazao je Gabrić.

Sve veći broj novozaraženih koronavirusom Sinjane je potaknuo na cijepljenje. Cijepljenje se bez najave provodi svakog četvrtka u Gradskoj sportskoj dvorani Ivica Glavan Ićo u Sinju. Jučer se odazvalo više od 300 osoba.

Zbog povećanog interesa, u subotu i nedjelju (6. i 7. studenoga) od 8 do 10 sati cijepljenje će se provoditi i u Ljekarni Splitsko-dalmatinske županije u Sinju, na Trgu dr. Franje Tuđmana, ali uz prethodnu najavu na broj telefona 021/821-108.