„Ima nešto u tome“ – novi spot Doris Dragović i Jacques Houdeka

0
Foto: Screenshot/Youtube

Veliki hit „Ima nešto u tome“ u izvođenju dive Doris Dragović i jednog od najljepših muških vokala Jacquesa Hodueka dobio je i svoje video izdanje.

U režiji Tonija Banova u prekrasnom ambijentu Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku, Doris i Jacques snimili su video za prekrasnu pjesmu koja je već na prvo slušanje osvojila publiku i već nekoliko tjedana ne silazi s liste najemitiranijih singlova na radio postajama. Autori pjesme Vjekoslava i Tonči Huljić i ovog puta su pokazali svoju autorsku širinu i nepogrešivost, a pjesmom još jednom su skrenuli pozornost na mjuzikl „Pacijenti“ čija se premijera, sad već s nestrpljenjem, očekuje 4. listopada u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.

Zaista sam počašćen što sam imao priliku pjevati s Doris Dragović. Poziv me ugodno iznenadio i raditi s njom na ovakvoj pjesmi mi je bilo pravo zadovoljstvo. Pjesma je zaista hit, a ono što je još važnije, je poruka koju nosi, da se vratimo pravim vrijednostima, rekao je Jacques. Pjesmu će uživo čuti i svi posjetitelji Jacquesovog koncerta na Ljetnoj pozornici u Opatiji, 12. kolovoza, na kojem će mu upravo jedna od gošća biti Doris Dragović.