Iz ljubavi, iz dišpeta, učlani se!

0
Foto: Hajduk.hr

Navijači Hajduka, obnovite svoje članstvo u klubu za ovu godinu! To je već napravilo više od 10 tisuća hajdučkih fanova među kojima je i ekipa Radio Dalmacije.

Ogroman interes je u Sinju, pa onda u Stuttgartu, Zagrebu, Đakovu… Podrška voljenom klubu u obliku učlanjenja u klub ili obnovu članstva postala je, čini se, nešto što je običaj na početku godine.

U današnjoj Štoperici gostovao je Aljoša Bašić, direktor marketinga Hajduka. Govorio je o dosadašnjim marketinškim aktivnostima, najavio je iznenađenja za 105. rođendan kluba 13. veljače i zahvalio je svim djelatnicima Radio Dalmacije što su obnovili članstvo za ovu godinu. Hajduk trenutno u 2016. godini ima 11 000 članova.

“Zadovoljstvo mi je pohvaliti sve koje rade na tom velikom projektu učlanjenje u Hajduk. Brojke su zaista impozantne ove godine. Ako se nastavi tim ritmom i rekordi će doći u pitanje vrlo brzo. Isto tako bi se želio zahvaliti ekipi Radio Dalmacije što su i ove godine obnovili članstvo kao vjerni partner i sponzor, zapravo prijetelj Hajduka. Zaista ste pravi hajdukovci”, izjavio je Bašić.

“Isto tako mogu ekskluzivno najaviti da će u tjednu 105. rođendana Hajduka biti nekoliko novih sponzora kluba. Ja se nadam da ćemo sve aktivnosti oko pregovaranja uspjeti na vrijeme privesti kraju i da ćemo razveseliti sve naše navijače. Ono što je sigurno za rođendan pripremamo jednu veliku stvar“, kazao je za Radio Dalmaciju Aljoša Bašić.