Iznesite svoje mišljenje, ispunite ankete i usput zaradite!

0

Da, da, moguće je to na web stranici Talk Online Panel gdje ispunjavate ankete i pritom zarađujete.

Nije bitno jeste muško ili žensko, lijevo ili desno, u zrelim godinama ili malo mlađi, morate samo biti punoljetni da bi mogli sudjelovati! I svako mišljenje se cijeni…

Na stranicu se može svatko prijaviti, članstvo je besplatno i dobrovoljno. Nakon što se prijavite tj. registrirate na vašu e-mail adresu stižu pozivi za ankete. Ukoliko se odlučite da ćete sudjelovati u nekoj od tih anketa, kliknete na njezin link u e-mailu, ispunite je i dobijete za nju određene bodove, kazala je menadžerica tvrtke za Hrvatsku Korana Leljak.

Dakle, s ispunjenim anketama skupljamo bodove. Zanimalo nas je što onda s njima, ima li nagrada?

Bodove možete zamijeniti za nešto iz naše ponude s naše web stranice. Svaki shop se razlikuje od države do države pa tako recimo u Hrvatskoj imamo mogućnost isplate u gotovini na račun korisnika, tu su pretplate na razne časopise kao i mogućnost donacije u dobrotvorne svrhe, pojašnjava Korana Leljak.

Isplata, pretplate, bonovi, donacije, zvuči odlično! Koliko se anketa treba ispuniti da bi osvojili nešto?

Pa recimo da je minimum za osvojit jednu od naših nagrada je 750 bodova. U prosjeku ankete vrijede od 5 pa do 500 bodova ali sve to ovisi o ciljanoj grupi potrebnoj za anketu. To znači da netko bodove može skupiti prije, a netko kasnije. U Hrvatskoj imamo već 50.000 korisnika što je ujedno i naš najveći panel tako da dobivamo pozitivne informacije. Naravno, jako nam je važno na bilo kakve upite od strane naših korisnika dobiti i odgovoriti u najkraćem mogućem roku, zaključila je Korana Leljak.