Jadran na Primorje, Mornar protiv Partizana

0
Foto: Radio Dalmacija

U Splitu će se odigrati dvije najzanimljivije utakmice desetog kola Triglav vaterpolo lige. Jadran u 17.15 dočekuje Primorje EB, a Mornar BS u 19 sati Partizan.

Po svemu viđenom u posljednje vrijeme, može se očekivati neizvjesna utakmica. Primorje je u laganom padu, a mi ipak izgledamo malo bolje nego u prvom dijelu. Doveli smo i dva nova igrača, značajno smo pokriveniji na nekim pozicijama u odnosu na prvi dio prvenstva. Imali smo nakon Nove godine i mini-pripreme s Primorjem u Rijeci, dobro smo izgledali u tim trening-utakmicama pa sam optimist. Sigurno neće biti lako, ali iskreno se nadam da ćemo izaći večeras kao pobjednici, rekao je za Radio Dalmaciju trener Jadrana Mile Smodlaka.

Očekujem jednako neizvjesnu utakmicu kao u Beogradu kad smo izgubili golom razlike. Odlučivat će detalji, sitnice. Partizan i Mornar su podjednake, mlade ekipe pune ritma. Bit će interesantna utakmica. Oni trenutno bolje stoje od nas na ljestvici, ali mi smo u nelošoj formi, malo smo se kompletirali i očekujem dobru utakmicu. Nadam se da su moji igrači shvatili da moramo u svaku utakmicu ulaziti maksimalno, da moramo pokazati zajedništvo, borbenost, što smo pokazali i protiv Mladosti u subotu kad smo osvojili bod i u utakmicama u kojima smo pobjeđivali. Uđemo li na takav način, možemo doći do dobrog rezultata, rekao nam je trener Mornara BS Zdeslav Vrdoljak.