Jadran protiv njemačkog Spandaua 04.

0

Nakon prolaska u polufinale Kupa Hrvatske vaterpolisti splitskog Jadrana imaju dan i pol odmora do novog velikog ispita, utakmice drugog kola LEN Lige prvaka u kojemu su u petak s početkom u 20.30 sati domaćini njemačkom Spandau 04. U bazenu na Poljudu igrači Ivana Asića pokušat će doći do prvih ovosezonskih bodova u Skupini A Lige prvaka.

Igrali smo tri utamice u Kupu Hrvatske u utorak i srijedu, vratili se u četvrtak ujutro u Spllit… No, nismo mogli ništa napraviti da se raspored promijeni i idemo se odmoriti i koliko je to moguće pripremiti se za Spandau. Oni se, koliko znam, danima pripremaju za utakmicu s nama, mi nismo imali taj luksuz zbog domaćeg Kupa, ali vjerujem u moje momke i pozitivan rezultat – rekao je Jadranov trener Ivan Asić.

Prilika je ovo za prve bodove u novoj sezoni. Umorni jesmo, ali i spremni pobijediti Spandau – kazao je Duje Pejković.

No, i gosti imaju svoju računicu, svoje planove.

U Split dolazimo bez našeg bitnog igrača Remi Saudaddiera, stoga će ostali morati odigrati maksimaln odobro da nadoknadimo njegov izostanak – kazao nam je trener Spandaua Petar Kovačević, rodom iz Kotora.

Znamo vrlo dobro Jadrana, obnovili su momčad ove sezone i opet su jako dobri. Mi se od početka sezone mučimo s ozljedama, nadam se da ćemo uspjeti odigrati dobru utakmicu – kazao je igrač Spandaua Mateo Ćuk.